Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Nicky Poes 8 jaar


Hallo

Mijn naam is Nicky. Als kitten dacht ik een gouden mandje te hebben gevonden. Nu dat bleek toch niet helemaal zo. Ik ben een onzeker katje waardoor ze mij iets te ruw hebben behandeld en een huis vol kleine honden heeft ook niet echt geholpen, waardoor ik wat angst voor handen heb gekregen, maar samen met mijn opvangmama en papa zijn we daar nu volop rond aan het werken. Zij geven me alle tijd om tot rust te komen waardoor ik me nu wel op mijn gemak voel. Overdag lig ik graag op een donker plekje te slapen en als jouw werkdag erop zit, kan je me vinden op de zetel. Ik vind het zalig om erbij te liggen, ik wil ook wel graag geaaid worden maar daar word ik soms nog wat bang van. Als je me rustig benadert en ik geef mijn hoofdje dan mag je mijn nekje lekker kneden. In het begin toen ze me wilde aaien verschoot ik wel eens en durf ik al eens een mep te verkopen maar ik heb nu geleerd dat dat niet mag en pijn kan doen, dus nu loop ik dan snel even weg en kom terug wanneer het weer ok is met mij . Spelen doe ik ook wel graag, ik heb een echt jachtinstinct. En nu mag ik rustig op zoek naar een nieuw plekje om te gaan wonen. Een echt gouden mandje. ik ben op zoek naar lieve, rustige mensen die me de tijd geven om hun te gaan vertrouwen. Mensen die mij nemen zoals ik ben. Liefst geen al te druk huisje, ik ga me sneller thuis voelen als ik niet aan al te veel mensjes of andere 4 voeters moet gaan wennen. Voel jij je geroepen, dan snel mailen en kunnen we elkaar ontmoeten. Miauw!

Liefs Nicky.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg