Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bunny (konijn) Kater 23 jaar

>

Lieve lieve Bunny,

Ik had tranen in mijn ogen toen ik jouw verhaal hoorde, zo zielig helemaal alleen in je buitenhok. Iedere dag die hand die nieuw voer in je bakje deed, regelmatig wel een schone kooi, maar nooit meer eens lekker buiten rondhopsen, geen aai over je bol, ik kreeg het niet meer uit mijn hoofd. Je was al oud, je verdiende het niet zo laatste jaren te leven, gelukkig dacht de VZW daar net zo over en mocht ik je in de opvang nemen.

Maar nu je er eenmaal bent, nu ik je de eerste keer verbaasd en voorzichtig uit je kooi zag komen en met je oortjes blij omhoog door de tuin zag springen, die glinstering in je ogen toen je een dag later opeens ook nog eens vier katten in diezelfde tuin zag en er onmiddelijk vrolijk naar toe hopste om vriendjes te worden.
Die verbaasde blik toen we je verlost hadden van dik 2 cm te lange nagels en je jezelf weer eens lekker achter je oren kon krabben. Je dankbaarheid die je toont door naar me toe te komen als je los rondloopt om even een aaitje te halen...
Dat alles heeft me stapelverliefd op jouw gemaakt en ik kan je niet meer laten gaan, je hoort hier, je bent hier eindelijk weer gelukkig, jij mag hier je laatste jaartjes slijten, met kattenvriendjes om je heen zodat je niet eenzaam bent en een huiskamer en een tuin waar je lekker rond mag hopsen.

Welkom lieve Bunny, ik hoop dat ik nog een aantal jaartjes van je mag genieten ondanks je hoge leeftijd!

Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg