Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Big Mumma Poes 17 jaar

>

Hallo allemaal,
Ik ben Big Mumma en hoewel mijn naam anders doet vermoeden, ben ik niet zo dik! Ik ben een lieve zachte poes en geef graag kopjes aan alles en iedereen. Als ik geaaid word, neem ik daar graag de tijd voor en ga ik lekker op mijn rug liggen. Graag verwen ik mijn pleegmama's met likjes en zachte knabbels aan hun vingers. Nu moet ik wel zeggen dat ze dat in het begin raar vonden, maar nu vinden ze het erg schattig!
Het concept spelen is me niet helemaal duidelijk maar dankzij mijn pleegbroertje Clio begin ik het wel te snappen hoor. Ik vind het super leuk met een ander poesje en hoop dat er bij mijn nieuwe thuis ook nog poesje(s) zijn om leuk mee te ravotten.
Weet je wat ook leuk is? Mijn pleegmama's achterna lopen en overal rondneuzen. Nog een grote hobby van me is eten, als ik nog maar hoor dat de bestekla open gaat kom ik aangespurt en laat ik van me horen.
Zo ik hoop dat ik genoeg heb verteld over mij en dat er snel lieve mensen komen kijken. 

Dikke poot Big Mumma

Big Mumma is gechipt; daarom zal zij 10 euro duurder zijn dan onze opvangers die niet gechipt zijn. Bedenk dat een dier laten chippen €30 - €35 kost.

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg