Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lucky Kater 21 jaar

>

Lucky is helaas teruggekomen van plaatsing. Lucky is voorlopig gediagnosticeerd als lichte nierpatient, maar krijgt over 6 weken nog een nieuw onderzoek.

Hoi allemaal,
 
Ik ben Lucky. Ik ben een rustige kater die graag met van alles en nog wat speelt, zelfs met noten. Ik vind het fijn om gestreeld te worden door mijn baasje en lig graag bij haar in bed, het liefst onder het dekbed. Ik kan het beste overweg met een vrouw, maar mannen zijn ook ok als ik maar eerst kan wennen. Als ik vind dat het te druk wordt trek ik mij eventjes terug en daarna zie je mij wel weer.
Ik vind het leuk om de mensen uit te kijken en zit dan ook graag voor het raam.Tevens ben ik een echte lekkerbek: als ik mijn eten in één keer krijg snoep ik de jus ervanaf en laat ik de rest liggen.mijn tijdelijke opvangmama geeft mij mijn eten dan ook in stukjes. Ik vind het niet erg om een tijdje alleen te zijn zolang ik maar genoeg ruimte heb om te wandelen en genoeg speeltjes heb.
 
Groetjes LuckyKan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg