Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Wolf en Mannie Kater 17 jaar

>

Ben je op zoek naar een trouwe kerel die je elke ochtend weer vrolijk een goedemorgen komt wensen? Een levenslustige, opgewekte jongeman die trouw aan je zijde staat? Een stoere vent die altijd in is voor een knuffel? Een gezellige babbelaar die bij het avondeten graag met je de dag doorneemt? Zoek niet langer, want ik ben je man!

Ik ben Wolf, een levenslustige kater in de bloei van zijn leven, altijd vrolijk en opgewekt. Ik ben dol op mijn personeel en kom ze dan ook direct begroeten zodra ze wakker zijn. Als ik geaaid word, ga ik gezellig meehelpen door mijn voorpoot te likken, of de vloer, of de hand van mijn mens... Het fijnst vind ik een stevige massage tussen de schouderbladen en op mijn rug, dan knijp ik mijn ogen dicht en ga ik heel hard spinnen. Ik ben echt dol op mijn mensen en babbel er lustig met ze op los met mijn hese miauwtje en mijn ‘mrr-mrr-mrrrrr’ (vooral als er een aaitje in het verschiet zit, hihi). Ik mag dan wel een grote stoere kerel zijn, maar ik heb een piepklein stemmetje!

Naast geknuffeld worden houd ik ook erg van eten en ben er als de kippen bij als ik hoor dat mijn personeel in de keuken bezig is. Mijn personeel vindt me veel te dik, dus moet ik minder eten en meer sporten zeggen ze, maar dat zie ik eigenlijk niet zo zitten. Laten ze zelf maar meer gaan sporten zeg, dan houd ik al liggend op de bank wel een oogje in ’t zeil ;-)

Ik ben een hele brave jongen die heel gehoorzaam is. Ook ben ik heel nieuwsgierig: ik wil altijd weten wat er aan de hand is. Een schootkat ben ik (nog) niet; er moet nog een hele wereld ontdekt worden! En als alles ontdekt is, ontdek ik het gewoon weer opnieuw! Het liefst ben ik ergens waar veel te zien valt. Buiten in de tuin bijvoorbeeld, want daar gebeurt altijd wel iets.

Ik kan uitstekend met soortgenoten opschieten, maar met mijn levensmaatje Mannie nog het meest. Hij is heel verlegen en onzeker, want hij kan niet zo goed zien. Daarom neem ik hem altijd op sleeptouw en zo merkt hij dat het allemaal niet zo eng is. Onze pleegouders vinden ons het schattigste stel dat ze ooit hebben gezien, zeggen ze. We zijn altijd bij elkaar, al kopjes gevend en knuffelend, en samen ontdekken we de wereld.

Alhoewel ik het hier hartstikke leuk vind, wil ik graag met Mannie samen naar een definitief huisje. Ben jij degene die ons eindelijk dat eigen plekje geeft?

Wolf en Mannie verblijven bij een gastgezin in Utrecht.

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg