Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Aagje Poes 17 jaar

>

We hebben onze 12 opvangers vandaag (4 juni 2008) opgehaald bij VZW ART in Zandhoven. Zoals u weet moeten voor 16 juni as, alle 150 katten weg zijn bij ART. Onze bijdrage is geleverd: we  hebben 12 katten overgenomen...

Hoi, hoi lieve mensen, ik ben Aagje, een sexy, zwart-witte dame. Ik hou van dollen met mijn kattenvriendjes, hier in het opvanggezin. Ik hou stiekem ook van knuffelen, maar ik ben een beetje terughoudend geworden, omdat ik toch wel behoorlijk wat ben geplaagd met medicijntjes en druppeltjes in mijn oortjes. Dat is nu gelukkig allemaal over. Ik vind mijn opvangmama eigenlijk wel lief, maar ssssstttttt niet verklappen heh. Ik vind het best wel geinig als die mensen zich in alle bochten wringen om in de gratie te vallen. Zal ik jullie es wat verklappen, soms steek ik echt wel men middelvinger naar men opvangmama en zeg ik lekker nènènènènè!!!!!! 
Oh ja nog wat, ik hou wel van een schone prins, bij mijn vorige opvanggezin was ik hoteldebotel op Muchu(de jonge kater des huizes). Hmmmm Muchu is ook wel echt een streling voor het oog, hij laat mijn poezenhartje sneller slaan. Nu bij mijn nieuwe opvanggezin heeft ook Gentle mijn hartje gestolen!  Heeft u mischien ook zo’n lieve, leuke kater, die een vriendinnetje zoekt? Misschien mag ik dan wel bij jou komen wonen. Ik zeg niet neen tegen lief en leuk gezelschap.
Ik zal in het begin wel wat tijd nodig hebben, ik ben een verlegen meid. Met het nodige geduld krijg je aan mij een leuke metgezel, die maar wat graag de bank met je deelt. Ik ben geen schootpoes, maar wat niet is kan nog wel worden. Ik ben wel graag in de buurt van mensen, ik waardeer ook wat er voor me gedaan wordt. Ik wil wel graag op mijn eigen tempo wennen, ik hou niet van forceren.
Ik ben ziek geweest, maar  nu gaat het goed met me en mag weer lekker normale brokjes knabbelen hoor! Ik wil lekker spelen en ravotten met mijn vriendjes. Ik voel me prima nu, ik heb weer energie voldoende om al huppelend door het leven te gaan.
Ik ben al een tijdje in opvang, ik heb ook al een interne verhuis achter de rug, ik zou het heel fijn vinden om nu eindelijk men vaste stekje te krijgen. Eentje waar ik me veilig en geborgen kan voelen en waar ik kan spelen en knuffelen met één of meerdere poezenvriendjes. Ik hoef helemaal niet naar buiten, de buitenwereld heb ik genoeg van gezien. Krijg ik bij jou zo’n plekje? Mag ik met jou de bank delen? Bel dan gauw en maak een afspraak met mijn opvangmama.

Een pootje van mij, Aagje dus xxxKan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg