Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mannie en Wolf Kater 17 jaar

>

We hebben onze 12 opvangers vandaag ( 4 juni 2008) opgehaald bij VZW ART in Zandhoven. Zoals u weet moeten voor 16 juni as, alle 150 katten weg zijn bij ART. Onze bijdrage is geleverd: we  hebben 12 katten overgenomen...

Hallo allemaal! Ik ben Mannie, een klein kereltje in een prachtig zwart jasje met een net wit bloesje eronder. Ik ben een beetje een verlegen jongen. Dat komt omdat ik niet zo goed kan zien en daarom schrik ik nogal snel van dingen. Ik ben daardoor een beetje onzeker en het duurt dan ook een tijdje voordat ik me ergens helemaal op mijn gemak voel.

Ik kan uitstekend met soortgenoten opschieten, maar mijn allerbeste vriendje is Wolf. Ik doe altijd alles met hem samen. Samen stoeien, samen spelen, samen op onderzoek uitgaan... Hij is ook zo groot en stoer en vol zelfvertrouwen! Ik wil altijd bij hem zijn en als ik hem kwijt ben, ga ik miauwend op zoek naar hem en als ik hem gevonden heb, bedelf ik hem onder de kopjes en knuffels. Wolf is echt alles voor mij, hij leert me dat ik niet bang hoef te zijn voor mensen en hij heeft me zelfs geleerd om de trap op te gaan. Doordat ik niet zo goed kan zien vond ik dat erg eng in het begin, maar Wolf heeft me zo lang aangemoedigd dat ik het nu helemaal alleen durf, goed hè!!

Verder ben ik stapelgek op het laserlampje! Als ik het rode puntje ergens zie, vergeet ik alles om me heen, dan durf ik ineens alles. Ik spurt van links naar rechts en terug, geen enkele plaats is veilig voor me als ik op jacht ben. Ik moet en zal het rode lichtje vangen! Ik vang ook motjes en vliegjes voor mijn pleegouders. Geen van de katten hier krijgt ze te pakken, maar ik wel hoor!

Omdat ik een beetje onzeker ben, zul je wel wat moeite moeten doen om mijn vertrouwen te winnen. Maar als dat eenmaal gelukt is, is het ’t dubbel en dwars waard, dan heb je een vriendje voor het leven! En Wolf is echt mijn aller-allerbeste maatje van de wereld, dus wil ik graag samen met hem naar een nieuw huisje.

Ben jij degene die Wolf en mij in je hart sluit en ons een definitief thuis geeft??

Mannie en Wolf verblijven bij een gastgezin in Utrecht.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg