Logo VZW Zwerfkat in Nood II

vacature nazorg


Volg ons op Facebook

Vacature nazorgmedewerk(st)er
 

Hou jij van katten en vind je het leuk om mensen te adviseren en te helpen? Ben je goed in samenwerken in teamverband? Schrik je er niet voor terug om in het belang van onze ex-opvangertjes met mensen te overleggen per mail en per telefoon? Liggen jouw sterke kanten bij communicatie en administratie? Dan is de functie van medewerk(st)er nazorg wellicht iets voor jou!

Waarom jij?
Je hebt al wat ervaring met kittens en katten. Je leert snel en bent niet bang om meer te leren over gedrag en gezondheid van dieren. Je houdt van mensen helpen en motiveren. Advies geven doe je graag. Je kunt goed en duidelijk communiceren en houdt je administratie netjes bij.

Wat ga je doen?
Alle adoptanten van de katten/kittens die door ons geplaatst zijn, worden door ons nazorgteam benaderd met de vraag hoe het met hen gaat. In het eerste jaar na plaatsing zijn er twee contactmomenten. We zijn immers altijd erg benieuwd hoe onze ex-opvangertjes het stellen! Daarnaast voorzien we adoptanten van advies over alles wat hen bezig houdt met betrekking tot de gezondheid en het gedrag van hun kat/hond. Tot slot zorg je voor de administratie hiervan in onze database.

Doe ik dat alleen?
Nee, we werken in teamverband. Iedere nazorgmedewerker heeft zijn/haar eigen taken, maar tijdens vakanties en ziekte vervangen we elkaar. We kunnen bij elkaar terecht voor tips en adviezen, zodat we de adoptanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Je staat er dus nooit alleen voor!

 
Waar moet ik deze werkzaamheden uitvoeren?
Je werkt gewoon vanuit huis. Een pc of laptop en een telefoon zijn al voldoende! Vanwege de samenstelling van ons team ligt de voorkeur bij iemand uit Nederland.
 

Meer info?
Lijkt dit je wel interessant of heb je meer vragen? Mail dan snel even naar nazorg@zwerfkat.com 
Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg