Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Loterij!


Volg ons op Facebook
Win mooie prijzen en red een flessenkitten!

In mei leggen alle vogeltjes een ei en vele zwerfmoederpoezen krijgen hun kittens. De meldingen stromen binnen en we hebben al diverse kleine ukjes waarvan de mama spoorloos is, in de opvang. Dat worden er de komende weken alleen maar meer.

Een flessenkitten heeft uitgebreide zorg nodig, moet elke 2 – 3 uur gevoed worden met peperdure vervangende moedermelk. Er moeten speciale flesjes voor hen gekocht worden, ze hebben vaak wat extra medische zorg nodig, ze gaan over op vaste voeding, ze verbruiken een hoop kattengrit en natuurlijk moeten ze ontwormd, ontvlooid en gevaccineerd worden. Hieronder ziet u een tabel van wat een flessenkitten ons kost als alles meezit: ruim €150 per kitten!U kunt ons helpen een flessenkitten te redden en nog mooie prijzen winnen ook! Hiervoor zetten we een loterij op. We verkopen lootjes met de nummers 00 t/m 99 voor €1,50 per stuk. 100 lootjes is 1 ronde en met 1 verkochte ronde kunnen wij de kosten van 1 flessenkitten dragen! Er komen net zoveel rondes als dat we lootjes kunnen verkopen. Als we bijvoorbeeld 641 lootjes gaan verkopen, betekent dat, dat er 7 rondes en dus ook 6 of 7 winnaars zijn (afhankelijk van op welk lotnummer de prijs valt, zal in ronde 7 een winnaar zijn of niet omdat deze ronde niet volledig verkocht is in het voorbeeld)!

Als winnend lotnummer gebruiken we de twee eindcijfers van het lot waar de jackpot van de Nederlandse Staatsloterij van de trekking van 10 juni op valt. Zo is het 100% eerlijk en kan iedereen het winnende lotnummer nakijken.

Welke prijzen kunt u winnen?
Uit elke ronde komt 1 winnaar. Deze persoon wint het volgende prijzenpakket:
1.    Een prachtige kattensofa waar uw kat heerlijk op kan liggen;


2.    Een cadeaubon ter waarde van €20 voor de webwinkel van Chayenne-Cats:
Kattenwebshop
Hondenwebshop

3.    Een paar kattenpantoffels
4.    U mag een naam verzinnen voor één van onze flessenkittens!

Update 5 mei 2010:Daarnaast mogen we nog 1 superprijs weggeven! Kunstenares Inge Janssen-Bouwmeester biedt 1 van de winnaars een schilderij naar wens aan; acryl op doek, 40x50cm. Met behulp van een random number generator zal uit alle rondes één superwinnaar worden getrokken die vervolgens bij Inge aan mag geven wat hij of zij graag geschilderd ziet worden. Dat kan een portret van je huisdier zijn, maar ook bijvoorbeeld een abstract schilderij. Neem snel een kijkje op haar website: http://www.ingelein.exto.nl

Update 17 mei 2010: Ook kunstenares Anja Kanters stelt een schilderij ter beschikking voor één van de loterijdeelnemers! Als je deze prijs wint, mag je een foto van je huisdier naar Anja sturen en zij maakt er vervolgens een portret van (40x40 cm). Deze prijs zal met behulp van een random number generator worden toegekend aan een willekeurige deelnemer van de loterij. Neem snel een kijkje op haar website: http://anjakanters.exto.nl/.

Wil u ons helpen een flessenkitten te redden en kans maken op dit prachtige prijzenpakket?
Dit gaat als volgt in zijn werk:
U stuurt een mail met de door U gewenste lotnummers naar steun@zwerfkat.com en geeft daarbij aan op welke naam het rekeningnummer staat vanaf waar u het geld overmaakt. Indien de door U gekozen lotnummers al bezet zijn voor de lopende ronde, worden U automatisch andere nummers toegewezen; hierover zult U bericht worden via email.

U stort het benodigde bedrag (aantal gekochte lootjes x €1,50) op onze rekening:

Voor België
Fortis 001-3823130-48 
t.n.v. VZW Zwerfkat in Nood II
Postbus 58
3630 Maasmechelen
o.v.v. Loterijdeelname

Voor Nederland:
Postbank/ING: 9480375
t.n.v  Zwerfkat in Nood II
Postbus 58
3630  Maasmechelen (Belgie)
o.v.v. Loterijdeelname

Lotnummers waarvan de betaling op 10 juni om 18:00 niet bij ons binnen is, worden uitgesloten van deelname.
De prijswinnaars krijgen 11 juni, de dag na de trekking, bericht!

Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg