Logo VZW Zwerfkat in Nood II

vacature adverteergroep


Volg ons op Facebook
Voor onze adverteergroep zijn we op zoek naar versterking!
 
De adverteergroep houdt zich in de eerste plaats bezig met het plaatsen van advertenties voor de katten en honden. We plaatsen hiervoor advertenties op diverse grote en kleine adverteersites, maar ook op bijvoorbeeld fora en meer specifieke dierensites. Verder proberen we zoveel mogelijk te adverteren voor de vzw in het algemeen, vrijwilligers en gastgezinnen, bijzondere acties of benodigdheden etc. Elke adverteerder heeft een aantal vaste sites waarop hij/zij advertenties plaatst en bijwerkt. Voor de inhoud van de advertenties wordt de informatie vanop de website gebruikt.
We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig en accuraat met internet kan werken en een goede kennis van het Nederlands heeft. Zelf foto's kunnen bewerken is een pré.
In de adverteergroep wordt dan wel niet rechtstreeks met de opvangers gewerkt, toch is het een essentieel onderdeel van de vzw. We proberen immers een zo groot mogelijk publiek te bereiken om onze opvangers te promoten en hen zo dus aan een definitieve thuis te helpen. De advertenties zorgen er bovendien door dat potentiële gastgezinnen, vrijwilligers en donateurs in contact komen met de vzw.

Heb je interesse? Mail dan snel naar info@zwerfkat.com
Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg